Harten 6 staat ingeschreven in het handels register  van de KvK Den Haag nr. 27334393 Sporten onder deskundige begeleiding van een CCU verpleegkundige en sportinstructeur. Harten 6 is lid van Patienten organisatie Hartenraad. Voor verdere informatie kijk in het menu hierboven en druk op CONTACT
Zit je in de risicogroep als (ex)hart-, diabetes- of COPD patient en wil je na je revalidatie verder met gezond en verantwoord bewegen ? Dan ben je bij Harten6 aan het goede adres ! Onderleiding van een bevoegd sport instructeur en onder toezicht van een CCU verpleegkundige kan je met een gerust hart sport en spel bedrijven. Harten 6 bestaat al sinds 2009.
© 2009 - 2023 Trimclub Harten 6 - Rijswijk | Alle rechten voorbehouden - Web Design 2009 WvD | Site Update 01-04-2023
Contact met Trimclub Harten 6 dat kunt u op verschillende manieren doen, we hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.
 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
onder Telefoonnummer 0630987903.
 
Postadres Trimclub Harten 6,
De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288EC Rijswijk
of mail naar
Email : info@harten-zes.nl
  
" Veilig en verantwoord sporten "
 
Mensen met hart & vaat ziekten of aanverwante aandoeningen, diabetes patiënten en mensen met COPD die na een periode van revalideren is het belangrijk dat u blijft bewegen een eerste stap naar het ontwikkelen van een actieve en gezonde levensstijl, dit alles in het kader van secundaire preventie. Het bevorderen van u gezondheid of waarin u leert omgaan met u ziekte. Bij Harten 6 kunt u na u revalidatie blijven bewegen onder deskundige begeleiding van een spot instructeur en een gediplomeerde verpleegkundige, in u eigen tempo kunt u meedoen aan diverse sport- en spel activiteiten. Maar ook als u in de risicogroep zit, u heeft overgewicht, een verhoogde bloeddruk, of u bent diabetespatiënt, of u heeft last van COPD dan is bewegen heel belangrijk dan bent u bij Harten 6 in Rijswijk aan het goede adres en in goede handen.