Harten 6 staat ingeschreven in het handels register  van de KvK Den Haag nr. 27334393 Sporten onder deskundige begeleiding van een CCU verpleegkundige en sportinstructeur. Harten 6 is lid van Patienten organisatie Hartenraad. Voor verdere informatie kijk in het menu hierboven en druk op CONTACT
Zit je in de risicogroep als (ex)hart-, diabetes- of COPD patient en wil je na je revalidatie verder met gezond en verantwoord bewegen ? Dan ben je bij Harten6 aan het goede adres ! Onderleiding van een bevoegd sport instructeur en onder toezicht van een CCU verpleegkundige kan je met een gerust hart sport en spel bedrijven. Harten 6 bestaat al sinds 2009.
© 2009 - 2023 Trimclub Harten 6 - Rijswijk | Alle rechten voorbehouden - Web Design 2009 WvD | Site Update 01-04-2023
Contact met Trimclub Harten 6 dat kunt u op verschillende manieren doen, we hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.
 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
onder Telefoonnummer 0630987903.
 
Postadres Trimclub Harten 6,
De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288EC Rijswijk
of mail naar
Email : info@harten-zes.nl
  
" Organisatie van sportvereniging Harten 6 Rijswijk "
 
De vereniging is opgericht d.d 01-01-2009, en gehuisvest in sporthal De Altis, De Bruin Kopsstraat 1, 2288EC, Rijswijk.
 
En heeft tot doel:
 
Het verzorgen van gericht sporten voor mensen met hart en/of vaat ziekten, Diabetes of COPD onder medisch toezicht van een CCU verpleegkundige en sporten onder begeleiding van een sport instructeur. De vereniging houdt tenmimste 1 maal per jaar een algemene ledenvergadering, die bij meerderheid besluiten kan nemen over b.v de begroting, de hoogte van de contributie hun (on) genoegen kunnen uiten over activiteiten. Als mede benoeming van bestuurders en natuurlijk ook het controleren van bestuurders ( door b.v de kascommissie). Daar de bestuurders die zelf ook (ex) hartpatiënt zijn en tegelijk met u sporten, is er altijd iemand van het bestuur aanwezig voor vragen en suggesties. U hoeft dus niet te wachten tot dat er een ledenvergadering is.
 
De lijnen zijn kort.
 
Het bestuur van Harten 6.