Harten 6 staat ingeschreven in het handels register  van de KvK Den Haag nr. 27334393 Sporten onder deskundige begeleiding van een CCU verpleegkundige en sportinstructeur. Harten 6 is lid van Patienten organisatie Hartenraad. Voor verdere informatie kijk in het menu hierboven en druk op CONTACT
Zit je in de risicogroep als (ex)hart-, diabetes- of COPD patient en wil je na je revalidatie verder met gezond en verantwoord bewegen ? Dan ben je bij Harten6 aan het goede adres ! Onderleiding van een bevoegd sport instructeur en onder toezicht van een CCU verpleegkundige kan je met een gerust hart sport en spel bedrijven. Harten 6 bestaat al sinds 2009.
© 2009 - 2023 Trimclub Harten 6 - Rijswijk | Alle rechten voorbehouden - Web Design 2009 WvD | Site Update 01-04-2023
Contact met Trimclub Harten 6 dat kunt u op verschillende manieren doen, we hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.
 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
onder Telefoonnummer 0630987903.
 
Postadres Trimclub Harten 6,
De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288EC Rijswijk
of mail naar
Email : info@harten-zes.nl
  
" Disclaimer "
 
Het gebruik van informatie op Haagsche Bluf betekent dat de bezoeker zich stilzwijgend akkoord verklaart met de hier en in de gebruikers informatie genoemde voorwaarden. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, verspreid, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, downloading naar andere websites of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
 
Bronvermelding van de website en naam's vermelding van de auteur is verplicht indien informatie uit deze website wordt afgebeeld of geciteerd. Zonder toestemmingis het niet toegestaan informatie van deze site op enige wijze commercieel te gebruiken. Verwijzing naar de homepage van deze site is altijd toegestaan en zelfs aanbevolen.
 
Van sommige informatie op deze site ligt het acteursrecht bij derden. Van sommige foto's ligt het copyright bij de betreffende fotograaf of webmaster.
 
Haagsche Bluf heeft zijn uiterste best gedaan om de auteursrechten te regelen van alle op deze website gebruikte informatie, zoals teksten, afbeeldingen, geluid's en video fragmenten en heeft toestemming gevraagd voor gebruik van dit materiaal voor de website aan zijn leden.
 
Betrouwbaarheid
 
De informatie op deze website is met grootte zorg samengesteld. Links in deze site zijn informatief en op betrouwbaarheid getest. Haagsche Bluf is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik dat er van kan worden gemaakt.
Haagsche Bluf is ook niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van deze sites.
 
Haagsche Bluf houdt zich aanbevolen voor alle informatie die de website kan verbeteren. Daarom doet Haagsche Bluf zijn uiterste best om fouten en onvolkomenheden op de site te voorkomen. Toch is het onvermijdelijk dat hier en daar foutjes in zijn geslopen.
 
Met uw hulp sporen wij ze sneller op.