Harten 6 staat ingeschreven in het handels register  van de KvK Den Haag nr. 27334393 Sporten onder deskundige begeleiding van een CCU verpleegkundige en sportinstructeur. Harten 6 is lid van Patienten organisatie Hartenraad. Voor verdere informatie kijk in het menu hierboven en druk op CONTACT
Zit je in de risicogroep als (ex)hart-, diabetes- of COPD patient en wil je na je revalidatie verder met gezond en verantwoord bewegen ? Dan ben je bij Harten6 aan het goede adres ! Onderleiding van een bevoegd sport instructeur en onder toezicht van een CCU verpleegkundige kan je met een gerust hart sport en spel bedrijven. Harten 6 bestaat al sinds 2009.
© 2009 - 2023 Trimclub Harten 6 - Rijswijk | Alle rechten voorbehouden - Web Design 2009 WvD | Site Update 01-04-2023
Contact met Trimclub Harten 6 dat kunt u op verschillende manieren doen, we hebben het hieronder voor u op een rijtje gezet.
 
Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
onder Telefoonnummer 0630987903.
 
Postadres Trimclub Harten 6,
De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288EC Rijswijk
of mail naar
Email : info@harten-zes.nl
  
" Aanmelden bij Harten 6 "
 
Beste sporter,
 
Het verheugt ons dat wij u mogen begroeten als sporter bij onze trimclub Harten 6 voor mensen met Hart en vaat ziekte, COPD, Diabetes.
Vanaf 1 januari 2009 hebben wij de beschikkingover de van Zweedenzaal in Rijswijk maar die hebben we moeten verlaten dus we zijn verhuist naar Sporthal De Altis (zie lokatie).
 
Wij sporten daar op de volgende uren:
Dinsdag van:   14.30 tot 15.30 en van 15.30 tot 16.30
Vrijdag van:    15.30 tot 16.30 bent een volleyballer dan bent u daar van harte welkom.
 
Om de sport ordelijk te laten verlopen, willen wij hierbij graag onze voorlopige voorwaarden kenbaar maken. Wij streven ernaar om iedere week gedurende de sport uren te beschrikken over een CCU verpleegkundige en sport instructeur. De contributie bedraagt thans € 23,50 per maand , en dient per giro te worden voldaan. U kan de contributie per kwartaal of per maand betalen. Zie onder in dit blok voor giro nummer van Harten 6 te 's_Gravenhage. Bij tussentijds vertrek in een kwartaal wordt geen contributie terug betaald. Voorts is het van belang dat wij over enige persoonlijk informatie van u beschikken. Wij vragen u daarom de onderstaande inschrijf strook (zie pdf of word document), zo snel mogelijk ingevuld en ondertekend bij ons in te leveren. Door de ondertekening geeft u aan met onze, genoemde voorwaarden akkoord te gaan.
 
Wij hopen prettig met u te kunnen sporten.
 
Harten 6 is ingeschreven in het handelsregister KvK Den Haag nr. 27334393
Bankrelatie ING bank nr. NL28 INGB 0005819613 t.n.v Harten-zes 's_Gravenhage.
 
U kunt het aanmelding's formulier hier downloaden. Maar stuurt u ook wel een pasfoto mee in JPG of GIF formaat dan kunnen wij van de leden administratie een pasje voor u maken met daarop al u gegevens die we nodig hebben en dan komen op de achterkant de medicijnen die u gebruikt.
 
Download hier het inschrijfformulier in PDF - Downloaden
 
Het email adres waar u het naar toe kan sturen is - ledenadministratie@harten-zes.nl